Конкурсний бал

Міністерство освіти і науки України продовжує публікувати серію відеороз’яснень з найбільш поширених питань, які турбують майбутніх студентів та їхніх батьків.Ролики розроблені МОН спільно з Державне підприємство «ІНФОРЕСУРС».
Третя серія – про конкурсну пропозицію bit.ly/3guINvI (це пропозиція закладу освіти щодо кількості місць для прийому вступників на певну освітню програму). Згідно з Умовами прийому bit.ly/2SqVK1O існує декілька типів конкурсних пропозицій. Якщо заяву подано на Відкриту конкурсну пропозицію, конкурс за конкретною спеціальністю (чи групою спеціальностей) проводиться одночасно серед вступників країни в усіх закладах вищої освіти, де є обрана спеціальність.
Наступна серія – про конкурсний бал bit.ly/3pQZF4o. Комплексна оцінка досягнень вступника розраховується за результатами вступних випробувань та іншими показниками з точністю до 0,001. Для вступу на бакалавра чи наскрізного магістра на основі повної загальної середньої освіти (ПЗСО) конкурсний бал розраховується за формулою.Докладніше: bit.ly/3pHvV9Q