АКІТ врятував репетицію гурту, у якому я вокаліст

Олег Михайлевський

Доброго дня усім, мене звати Олег.
Я студент 3 курсу, групи АКІТ-31. Неодноразово ви чули що студентське життя це круто. Новий період життя сповнений позитивними моментами та веселими пригодами. Так це і є. Але перш за все це велика відповідальність перед самим собою, оскільки це так званий початок дорослого життя.
В будь кого є своє хобі. Проте буває так що поступивши в універ, свої улюблені справи треба відставити на задній план. Я з 14 років займаюсь співом і музикою та боявся, що забуду про це, адже в пріоритеті перш за все навчання. Але нічого такого не сталось, а навпаки мене моя спеціальність навчили крутих речей, які помогли мені у своїй улюбленій справі.
Ще на першому курсі, вивчаючи комп’ютерну графіку викладач. Петро Володимирович навчив робити логотипи, і поступово почали з’являтись макети Логотипу групи де я на даний час є вокаліст. Або ж раз на репетиції була ситуація де були проблеми зі з’єднанням апартури, але завдяки знанням цифрової електроніки змогли виправити ситуацію.

Що я цим хочу сказати? Вам неодноразово батьки говорили, що майбутня робота повинна не тільки приносити гроші, але й радість. Тому якщо обирати навчання в технічній сфері то моя думка асоціюється з моєю спеціальністю, оскільки увесь світ поступово переходить на автоматизовані технології.

Олег Михайлевський