Вступна кампанія: відповіді на актуальні питання.

Основною перевагою випускників спеціальності « Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» є засвоєння ними найбільш широкого спектру технічних знань: від спеціальних розділів математики та фізики, присвячених системам автоматичного керування та контролю, до загальної теорії систем. Студенти отримують знання, які визначаються сучасною тенденцією розвитку – впровадженням комп’ютерних систем автоматики і управління у всіх галузях техніки та технологій, а саме промислового виробництва, транспорту, зв’язку, комунального господарства, енергетики та ін. Фахівці мають високий рівень комп’ютерної, електротехнічної та системотехнічної підготовки, здатні вирішувати задачі автоматизації діючого виробництва і створення нових систем автоматизації на базі інформаційних технологій.

Фахівці, які закінчили спеціальність «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» мають високий рейтинг серед роботодавців по всій Україні. Вони не мають проблем з працевлаштуванням, як на державних підприємствах, так і на підприємствах інших форм власності, що працюють в галузі розробки, впровадження та супроводження програмного забезпечення, засобів автоматики, обчислювальної техніки та систем управління.

Особливим попитом випускники користуються на підприємствах, які займаються розробкою програмного забезпечення комп’ютерної та мікропроцесорної техніки, систем зв’язку, програмно-апаратних комплексів.